SEA

Search engine advertising in een notedop

semiconDit onderdeel van online marketing heeft betrekking op de betaalde zoekresultaten die je in Google boven en rechts terugvind. Dit werkt volgens een veilingmodel waarbij in principe de hoogste bieder bovenaan komt te staan. Het is echter wel zo dat hoe relevanter de advertenties en de landingspaginas hoe lager de uiteindelijke kosten zijn. De kwaliteitscore verbeteren is een doorlopend proces en inmiddels een vak apart. Het advertentiemanagement systeem van Google is zo gemaakt dat eigenlijk iedereen een campagne kan opstarten. Het volledig benutten van alle mogelijkheden die het systeem biedt en zorgen dat een campagne rendabel wordt is echter minder eenvoudig.

SEA betekent over het algemeen adverteren binnen Google, aangezien deze zoekmachine in Nederland het meest wordt gebruikt. Maar ook op Bing, Yandex en Baidu hebben wij al succesvolle campagnes gedraaid. Wij kunnen dus een locale campagne opzetten en beheren maar ook internationale campagnes kun je aan ons overlaten.

Het grote voordeel van SEA is dat het vrij snel in te zetten is. Binnen 24 uur kunnen je eerste advertenties verschijnen. Meer weten? Vraag maar raak via het "Contactformulier" .

AfdrukkenE-mail

 

seaicon

Interim Management

Online marketing management op locatie door professionals die snel up to speed zijn.

Lees meer

seoicon

SEO

Zelfs de mooiste websites blijven onvindbaar als ze niet zijn geoptimaliseerd voor Google.

Lees meer

semicon

SEA

Binnen 24 uur potentiële klanten naar je website leiden met behulp van advertenties in Google.

Lees meer

 

Gratis sitescan

Binnen 24 uur al de eerste tips voor een succesvolle online marketing strategie ontvangen? Laat ons dan een gratis sitescan uitvoeren. Wij nemen je website onder de loep en delen geheel vrijblijvend onze bevindingen!

Vraag scan aan