SEO

SEO? SEO? Klinkt eng maar je kunt er niet omheen.

seoiconAls je ook maar iets met websites te maken hebt gehad, heb je er wel eens van gehoord: SEO, oftewel Search Engine Optimization. Hiermee kun je vindbaar worden in de 'gratis' resultaten van Google. De haakjes rond 'gratis' staan er omdat je hiervoor wel degelijk de juiste dingen moet aanpakken om te voldoen aan de paar honderd criteria die Google hanteert om de zoekresultaten te sorteren.  Je website zal moeten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van techniek, content, en authoriteit.

Wees niet bang, eigenlijk is SEO niet heel moeilijk. Als je maar weet wat je moet doen en het ook daadwerkelijk uitvoert. De uitvoering is vaak vrij eenvoudig voor de juiste persoon. Wij helpen met het opstellen van prioriteiten, het adresseren van de acties aan de juiste personen of met het uitvoeren van de optimalisaties.

Benieuwd waarom je niet verschijnt in Google op bepaalde zoekwoorden of naar hoe je het doet ten opzichte van je concurrenten? Vraag een gratis sitescan aan, wij hebben namelijk de juiste tools in huis om je website snel door te lichten.

AfdrukkenE-mail

 

seaicon

Interim Management

Online marketing management op locatie door professionals die snel up to speed zijn.

Lees meer

seoicon

SEO

Zelfs de mooiste websites blijven onvindbaar als ze niet zijn geoptimaliseerd voor Google.

Lees meer

semicon

SEA

Binnen 24 uur potentiële klanten naar je website leiden met behulp van advertenties in Google.

Lees meer

 

Gratis sitescan

Binnen 24 uur al de eerste tips voor een succesvolle online marketing strategie ontvangen? Laat ons dan een gratis sitescan uitvoeren. Wij nemen je website onder de loep en delen geheel vrijblijvend onze bevindingen!

Vraag scan aan